Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Ο Πίνι Γκέρσον στη Λιβαδειά


ΟΝΟΜΑ ΕΚΠΛΗΞΗ στο camp του ΑΣ Απόλλωνα Λιβαδειάς..........
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας θα έχουν την τιμή να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν και να μάθουν πολλά πράγματα γύρω από το μπάσκετ από έναν μύθο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.......
Πάει ο νους σας; 

Το ΔΣ του ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ έχει την τιμή να καλωσορίσει στο camp μας ένα μεγάλο προπονητή, 3 φορές τροπαιούχο της ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ καλύτερο προπονητή της Ευρώπης το 2005, τον Ισραηλινό ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ.
Ορισμένα στοιχεία του βιογραφικού του....
Γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1951.
Έχει κατακτήσει 3 Ευρωπαϊκά τρόπαια ως προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Έχει υπάρξει μεταξύ άλλων προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Βουλγαρίας, ενώ έχει ανακηρυχθεί και ως ο καλύτερος προπονητής της Ευρωλίγκας για το έτος 2005.

Καριέρα ως καλαθοσφαιριστής
Έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ στην Μακάμπι Νοτίου Τελ Αβίβ, θυγατρική ομάδα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Από πολύ νωρίς έδειξε τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να πάρει ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα στη Μακάμπι Νοτίου Τελ Αβίβ, ωστόσο αναγκάστηκε να βάλει πρόωρο τέλος στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του σε ηλικία μόλις 24 ετών, μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό.

Καριέρα ως προπονητής
Μετά τη σύντομη καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής, ο Πίνι Γκέρσον συνέχισε να ασχολείται με το άθλημα από το πόστο του προπονητή.
Αρχικά, προπόνησε αρκετές ομάδες του Ισραήλ όπως η Ρισόν Λε Ζιόν, η Χάποελ Γκαλίλ Ελιόν, η Χάποελ Γκαν Σμούελ, η Χάποελ Τελ Αβίβ και η Χάποελ Ιερουσαλήμ. Επίσης έχει υπάρξει μεταξύ άλλων και βοηθός προπονητή στην Εθνική ομάδα μπάσκετ του Ισραήλ.
Μετά το πέρας της σεζόν 2005-06, ο Πίνι Γκέρσον ταξίδεψε στην Ελλάδα με προορισμό τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Το Σεπτέμβριο του 2008 ανέλαβε προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της Βουλγαρίας, την οποία μάλιστα οδήγησε και στο Ευρωμπάσκετ του 2009, ενώ μόλις δύο μήνες αργότερα επέστρεψε στο Ισραήλ, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
 



Ο ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ μας διαβεβαίωσε ότι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την Παρασκευή θα ναι στην πόλη μας και θα μιλήσει σε μικρούς και μεγάλους στο camp μας κατά τις 4 μμ.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτήν την εκδήλωση της ομάδας μας.

Ο ΠΙΝΙ ΓΚΕΡΣΟΝ στην Λιβαδειά......

ΔΣ ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: