Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια στον Δήμο Λεβαδέων

Συγχαρητήρια στον Δήμο Λεβαδέων αποστέλλει αναγνώστης μας μαζί με τη φωτογραφία. Οι λόγοι προφανείς. Και αναμενόμενοι. Η πλήρης περιφρόνηση τωνκανόνων. Και κυρίως των πολιτών.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το όχημα δε ειναι της πρωην δημοτικής αστυνομίας ! Και μετα αναλύουν γιατι διέλυσαν το μαγαζί.

Παλι καλά που δεν πάρκαρε το καλαθοφόρο ο αντιδημαρχος που εκτελεί και χρέη χειριστή.

Ε ρε τι εχουν να δουν ακομη τα μάτια μας..

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΒΑΔΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Κ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Από 1 Σεπτέμβρη ολα αλλάζουν ! Μέχρι και τα οχήματα θα γίνουν δεξιοτιμονα οπως στο Λονδίνο.

Τα δε τραπεζάκια στην Κρύα που κοντεύουν να φτάσουν το ποτάμι θα εξαφανιστούν δια μαγείας και γόνδολες θα κάνουν την εμφάνιση τους ..

Μετα ξύπνησα. Έσβησα το κλιματιστικό και την ξαναεπεσα

Ανώνυμος είπε...

Και άμα τα λέμε και άμα τα δείχνουμε . Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός . Ακόμα και σήμερα 08/08/2014 , το αυτοκίνητο εκεί είναι ακόμα . Ου να μου χαθήτε κοπρίτες .

Ανώνυμος είπε...

@ 8:40

Δεν ξέρω αν από 1η Σεπτέμβρη τα αυτοκίνητα θα είναι δεξιοτίμονα, αυτό που περιμένω να δώ είναι που θα τοποθετήσουν τον πύργο του Αϊφελ!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΕΣΤΩ ΒΟΥΡΚΩΜΕΝΟΣ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΕΤΣΙ ΑΔΟΞΑ ΜΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ !!!!!!ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩ Σ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΝ ΚΙΘΘΑΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΙΑ ΘΑ ΔΑΚΡΥΣΕΙ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑΧΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΩΝΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΒΑΔΙΑΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΕΣ . ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΛΕ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ !!!!ΝΙΚΟΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλε 11.52 λες και τα εδωσες εντολη να τα πραξει ο ανθρωπος !!!ανοιχτο γραμμα διαβαζεις η ο δήμαρχος ειναι εντελως προβλεψιμος και μεχρι εκει φτανει ???

Ανώνυμος είπε...

Στο καλό και μην μας γραφει