Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Στον «αέρα» το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!

Στον «αέρα» το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός!Στον «αέρα» το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκό


Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον η διεξαγωγή της αναμέτρησης Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός την προσεχή Κυριακή για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Με έγγραφο που απέστειλε ο ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός Δημοτικός Οργανισμός Λειβαδιάς) που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα σχετικά με τα γήπεδα, ενημέρωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ της Βοιωτίας πως εάν δεν υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή νέα σύμβαση παραχώρησης του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να πραγματοποιηθούν αγώνες και κατά συνέπεια το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Λεβαδειακού υποστηρίζουν πως η παρούσα σύμβαση προβλέπει παραχώρηση της χρήσης στην ομάδα μέχρι το 2021, οπότε δεν μπαίνει καν σε συζητήσεις. Μάλιστα, υπήρξε και επικοινωνία του ισχυρού άνδρα της ομάδας, κ. Κομπότη με τη δήμαρχο της πόλης, κα Πούλου, η οποία δήλωσε άγνοια για τις κινήσεις του ΑΠΟΔΗΛ!

Πάντως, αν τελικά ο δημοτικός οργανισμός είναι αυτός που έχει δίκιο, προκύπτει θέμα με την έδρα που θα φιλοξενήσει το ματς, για το οποίο ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει και εισιτήρια για τους δικούς του οπαδούς.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι ογκόλιθοι του Νίκου δημιουργούν προβλήματα μεχρι την τελευταία ημέρα της θητείας τους ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΌ

Ανώνυμος είπε...

Σώστα επραξαν! Περαν του Λεβαδειακού υπάρχουν και άλλες ομαδες. Ανω κατω Παρταλι, Ανω κατω Σούρπη, Ατρομητος περα χωριού κτλ.

Να ακυρωθεί το ματσ και να δοθει φιλικό μεταξυ αυτων

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ρεμάλια είναι... Από απερχόμενους εώς νέους! Αλλά εσείς που γράφετε τι κοπτεστε; Αναρωτηθήκαμε τι πληρώνετε για χάρη του Κομποτη ενώ αυτός τα τσεπωνει; Όπως και άλλοι της ομάδας η παλιότερα που δεν έκαναν κινήσεις γιατί κάποιο όφελος είχαν; Η Πουλου τώρα τι το παίζει; Σωτήρας; Ενώ το όνομα της είναι περισσότερο εμπλεκόμενους από τον Καραμανη. Άντε γιατί θα τρελαθούμε, για να δούμε τι θα γίνει;