Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Θήβα: Έσφαξε τον 39χρονο και τον παράτησε στο δρόμο

Λιγότερο από μια ώρα χρειάστηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία ενός 40χρονου που βρέθηκε το πρωί νεκρός μέσα σε μια παράγκα σε οικόπεδο που έχει διαμορφωθεί σε πάρκινγκ στη Θήβα. Δράστης ήταν ένας... φίλος του θύματος και αιτία του εγκλήματος η διαφωνία τους πάνω στην αγοραπωλησία ναρκωτικών!

Τη σορό του άτυχου άνδρα ανακάλυψε ένας περίοικος που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του και ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναγνώρισαν αμέσως τον 40χρονο σεσημασμένο χρήστη ναρκωτικών που τους είχε απασχολήσει επανειλημμένα. Ο νεκρός έφερε τραύματα από μαχαίρι στο κεφάλι και το σώμα και όλα έδειχναν ότι είχε παλέψει με τον δολοφόνο του.

Οι αστυνομικοί προσήγαν αμέσως άτομα για τα οποία γνώριζαν ότι ανήκαν στις παρέες του 40χρονου και, μεταξύ αυτών, έναν 29χρονο τοξικομανή φίλο του που κατοικεί πολύ κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Κατά την προανάκριση, υπέπεσε σε αντιφάσεις και αναγκάστηκε τελικά να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον 40χρονο. Οι δυο τους τσακώθηκαν στο απόμερο πάρκινγκ και ο 29χρονος έβγαλε έναν μαχαίρι με το οποίο χτύπησε τον 40χρονο στο λαιμό, το θώρακα και την κοιλιά.

Στη συνέχεια επέτρεψε στο σπίτι του και προσπάθησε να εξαφανίσει το μαχαίρι και τα ματωμένα ρούχα. Οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν τα πειστήρια και συνέλαβαν τον δράστη, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: