Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Στο 10ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
«Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Έτος ίδρυσης 1981
Γραφεία Συλλόγου
Στρατηγού Ιωάννου 46
e-mail:syllogoseykleidhs@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 στo Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα, το 10ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών, της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
 Με την συμμετοχή 2500 χορευτών -που ξεσήκωσαν το κοινό με τη δυναμική παρουσία, το κέφι & την αισιοδοξία τους- 431 Σωματεία απ’όλη την Ελλάδα και με χιλιάδες θεατές να παραληρούν στο άκουσμα της λύρας και του νταουλιού, με χορούς από κάθε γωνιά του Πόντου.
Το φετινό Φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στον αξεπέραστο Δημήτρη Ψαθά & απονεμήθηκε στην κόρη του  τιμητική πλακέτα, δια χειρός του Προέδρου της Σ.ΠΟ.Σ. Νοτίου Ελλάδος Γιώργου Βαρυθιμιάδη.
 Ο Σύλλογος Ποντίων Βοιωτίας «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»,για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά έλαβε μέρος στη φετινή διοργάνωση με 20μελες χορευτικό τμήμα & με τη σκηνοθετική επιμέλεια για την Σ.ΠΟ.Σ. Νοτίου Ελλάδος & Νήσων, του λυράρη & θεατρικού συγγραφέα Ηλία Υφαντίδη, του δικού μας παιδιού!!
 Ο Σύλλογός μας επίσης είχε την μεγάλη τιμή να βρίσκεται στο κέντρο του κύκλου των 2500 χιλιάδων χορευτών στην έναρξη του Φεστιβάλ γεγονός που μας έδωσε μεγάλη δύναμη για την συνέχεια!
 Το Φεστιβάλ συνδυάστηκε με διήμερη εκδρομή στα Μετέωρα, Καλαμπάκα & Τρίκαλα..
Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους χορευτές που έλαβαν μέρος στην διοργάνωση –μετά από εξαντλητικές πρόβες 4 εβδομάδων στην Αθήνα-όπως επίσης και τις ευχαριστίες του προς τους συμπολίτες μας, μέλη και μη του Συλλόγου, που ήρθαν ως τη Λάρισα και έζησαν μαζί μας αυτή την εκπληκτική εμπειρία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                               Η Γ.Γραμματέας
Τριαντάφυλλος Υφαντίδης                     Φανή Παναγιώτου


 








Δεν υπάρχουν σχόλια: