Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς και 100 φωτογραφίες


Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου
Δημοσιογράφος/
Εκδότης Περιοδικού ΒΟΙΩΤΙΑ



















Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς στο κοσμικό κέντρο Αμφιθέατρο. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη από μαθητές και φίλους του 4ου Γυμνασίου που γέμισαν ασφυκτικά την άνετη αίθουσα. Εξίσου και ίσως ακόμα πιο μεγάλο ήταν το κέφι που επικράτησε σε όλη τη διάρκεια του χορού με την ζωντανή ορχήστρα να αποδίδει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που άλλοτε ταξίδευε στους όμορφους δρόμους του καλού ελληνικού τραγουδιού και άλλοτε ξεσήκωνε μικρούς και μεγάλους στην πίστα με χορευτικούς ρυθμούς και σύγχρονες λαϊκές επιτυχίες.
Το κέφι συνεχίστηκε αδιάπτωτο μέχρι αργά τη νύχτα και η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου καταγράφηκε ως, από όλες τις απόψεις εξαιρετικά επιτυχημένη συνάντηση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών πριν από τις Αγιες Ημέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από  από κλήρωση ένας από τους παρόντες μαθητές κέρδισε ένα laptop που προσέφερε ο Σύλλογος ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς.
Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς έδωσαν το παρών μαθητές από όλα τα σχολεία της πόλης ενώ κανένα παράπονο δεν διατυπώθηκε γεγονός που αντανακλά την οργανωτική της επιτυχία.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς θέλω να ευχαριστήσω για την συμβολή τους στη μεγάλη αυτή επιτυχία:
1. Τη διευθύντρια του  4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς  κα Πρέντζα και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
2. Τη διεύθυνση του κέντρου Αμφιθέατρο για τη άψογη φιλοξενία και την εξαιρετική συνεργασία, Ενα μπράβο αξίζει στη ορχήστρα που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό με ένα σπάνιο επαγγελματικό και παράλληλα ζεστό και οικείο τρόπο. Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Τάκη Κατσούλη για τον πολυσύνθετο αλλά πάντα στο πλαίσιο μιας ουσιαστικής επικοινωνίας ρόλο του.
3. Τις μαθήτριες και τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς για την εντυπωσιακή και κόσμια παρουσία τους καθώς και τους μαθητές των άλλων σχολείων και τους γονείς αλλά και όλους όσοι υποστήριξαν οικονομικά ή με άλλο τρόπο την εκδήλωση αυτή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2015,

Δείτε το φωτορεπορτάζ:
http://viotiarecords.blogspot.gr/2014/12/blog-post.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: