Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Θήβα: Ήθελαν να πιάσουν το... Τζόκερ πριν από την κλήρωση!


Μανώλης Βάιας

Η κίνηση της πελατείας σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Θήβα ήταν αρκετή και έβαλε σε πονηρές σκέψεις τρεις φίλους, που προσπάθησαν να πιάσουν το Τζόκερ πριν γίνει η κλήρωση κλέβοντας τις εισπράξεις! Όμως, δεν βρήκαν όσα χρήματα περίμεναν και, σαν να μην έφτανε αυτό, έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.
Οι τρεις δράστες έσπασαν το τζάμι της εισόδου του πρακτορείου, μπήκαν μέσα και άρπαξαν 350 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Μόλις ο 44χρονος ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε τη διάρρηξη, την κατήγγειλε στην Ασφάλεια που ξεκίνησε έρευνες. Ένα βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός γειτονικού μαγαζιού, «πρόδωσε» τους δράστες με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δυο από αυτούς ηλικίας 37 και 30 χρόνων ενώ ο 31χρονος συνεργός τους αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Τα χρήματα δεν βρέθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των τριών κατηγορουμένων, κατασχέθηκαν όμως επτά ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή στην οικία του 30χρονου ο οποίος κατηγορείται επιπλέον για κατοχή ναρκωτικών. Σε βάρος όλων, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: