Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Τρεις πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές για το Ποτάμι στη Βοιωτία

Οι Δ, Μπάκας, Ε. Στάμου και Στ. Χαλβατζής είναι οι πρώτοι υποψήφιοι βουλευτές που μπήκαν στο Ποτάμι για τη Βοιωτία.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βάλε και τον Κλεό να εισαι πιο μπροστά και απο το ποτάμι......

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν λες για τον Κωστακη, που θελει να γινει σωνει και καλα Βολευτης, αστο καλυτερα, γιατι καηκε απο την στιγμη που πηγε με τον Αρη.Θα το διαπιστωσει και μονος του συντομα στις εκλογες...

Ανώνυμος είπε...

Νομιζω και με τον Παπαγγελη και με τον Ρουσσαρη πρωτος βγηκε σε σταυρούς οποτε εχει πλεονεκτημα εναντι των υπολοιπων. Καλο θα ηταν παντως να στηριξει Παπανδρεου για να ψηφιστει και απο εμας στην Αλιαρτο.

Ανώνυμος είπε...

Ο κωστάκης αφού δεν τον δέχθηκαν στους συνδυασμούς τους στις Περιφερειακες ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βρήκε στέγη στον Άρη και τον πήρε στο λαιμό του! Ας πάρει στον λαιμό του τώρα και το Ποτάμι!
Τα κορόιδα τελειώσανε, πάρτε το χαμπάρι!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εκει στου Ζιώγα δεν σας εχει περάσει ακομα που σας έβγαλε εκτος παιχνιδιού ο Αρης με Σωτηρόπουλο και Γκικόπουλο ; Υπομονή 4,5 χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Η εμπάθεια και για τον κ. Σωτηρόπουλο! Και η κακεντρέχεια ανώνυμα! Όταν ομως γλείφετε τον κ. Κωστακης, κάτι εμένα κ. Σωτηρόπουλο για να σας πάρει στην δουλειά ή να σας πετάξει κανά ψίχουλο δεν είχατε στόμα να βρίζετε και μάλιστα ανώνυμα. Και τα λέω αυτά διότι του εχω προσάψει πολυ περισσότερα και όχι μονο ενυπόγραφα αλλά και κατάμουτρα!
ΛΚ

Ανώνυμος είπε...

Η ανοησια σε ολο τηςτο μεγαλειο,δεν καταλαβαινετε τιποτε προβατακια...Οι εκλογιμες θεσεις ειναι 3 ολες κι ολες πλεον κι επειδη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ εχουν κλεισει, ξαφνικα ολοι τρεχουν να γινουν ποταμισιοι νομιζοντας οτι θα ειναι το τριτο κομμα στον νομο και θα παρουν την εδρα. Ολοι αυτοι οι κυριοι την παρτη τους κοιτανε, αλλα ευτυχως τους πηρανε χαμπαρι !Ξυπνατε χαιβανια...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ... ΤΙΠΟΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Το "Ποτάμι" και φουλ-κρατικίστικο κόμμα είναι, και νέο δεν είναι, αφού ο ιδρυτής του ήταν και είναι διαπλεκόμενος με το ίδιο σύστημα που μας έφερε εδώ.Σε αυτό τον ακολουθούν και τα μη εμφανή διαπλεκόμενα μέλη του, τα γνωστά και ως ''χρυσές εφεδρείες''. Άρα και οι συν αυτό παρατρεχάμενοι είναι όσοι δεν χώρουν ή δεν τους θέλουν στα άλλα κόμματα,ή θέλουν να εμφανιστούν ως ''άφθαρτοι'' και τρέχουν να δηλώσουν ''πρόθυμοι'' υποψήφιοι, γνωρίζοντας το διαπλεκόμενο χώρο τον οποίο και εκφράζει,το λεγόμενο και ως ''ανάχωμα''του πολιτικού συστήματος που μας έφερε εως εδώ και συνεχίζει να θέλει να μας ''σώσει''.

Ανώνυμος είπε...

@ 9:03
Για κανένα ψίχουλο θα ψάχνετε κάποια μέρα όλοι σας, και εσύ και ο Κωστάκης!

Αφού τα "καρβέλια" τα βγάζετε τόσο εύκολα και τα "ψίχουλα", όπως λες, τα πετάτε στον κόσμο!

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο του Δημήτρη Μηλάκα που εξηγεί ακρβώς πως έχουν τα πράγματα. ( Απόσπασμα 1/3)
Τα συνεταιράκια: Σαμαράς – Βενιζέλος - Παπανδρέου - Θεοδωράκης

Η προκήρυξη των εκλογών επαναφέρει στο προσκήνιο το βασικό πολιτικό ερώτημα που πρέπει να απαντήσει ο ελληνικός λαός: Ο δρόμος που υποδεικνύουν τα μνημόνια και με συνέπεια ακολουθούν οι κυβερνήσεις της χώρας από το 2010 μέχρι σήμερα είναι ο σωστός ή πρέπει να αλλάξει;

Απάντηση σ αυτό το ερώτημα δίνουν με τον έναν (σαφή) ή τον άλλο (υπονοούμενο) τρόπο όλες οι πολιτικές δυνάμεις που διεκδικούν την ψήφο μας στις 25 του μηνός: Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ υποστηρίζουν όχι μόνο ότι όλα έχουν γίνει καλώς αλλά προσθέτουν επίσης ότι δεν υπάρχει και άλλος διαφορετικός δρόμος.

Ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος μας δηλώνουν με τον τρόπο τους και τα προσωπικά κόμματα των κυρίων Στ. Θεοδωράκη και Γ. Παπανδρέου, τα οποία πίσω από την κριτική για την μη ορθολογική λειτουργία του συστήματος είναι έτοιμα να το υποστυλώσουν…

Από την άλλη μεριά ο ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζεται πια ως ο άλλος πόλος που διεκδικεί την εξουσία, σε επίπεδο διακηρύξεων τουλάχιστον υπογραμμίζει ότι δεν έγιναν όλα καλά και πως υπάρχει, όχι ένας άλλος δρόμος (έξω από ΕΕ, ευρώ ΝΑΤΟ κλπ) αλλά μια διαφορετική δυνατότητα διαχείρισης των πραγμάτων.

Οι πολιτικές δυνάμεις (όπως το ΚΚΕ) που έχουν μια καθαρά διατυπωμένη αντίληψη για τον άλλο δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η χώρα έξω από την ΕΕ και τους λοιπούς ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς εξακολουθούν να μην μπορούν να προωθήσουν της ατζέντα τους στο κεντρικό πολιτικό παιχνίδι.

Κάπως έτσι, αυτό που εμφανίζεται σαν το δίλημμα των επικείμενων εκλογών είναι: Τσίπρας (που δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανέναν) ή κάποιον από τους Σαμαρά- Βενιζέλο- Παπανδρέου- Θεοδωράκη που μπορούν μια χαρά να τα βρουν για να σώσουν την πατρίδα;

Τι θα πράξει και τι όχι ο ΣΥΡΙΖΑ απ όσα λέει, υπόσχεται ή διακηρύττει είναι μια άλλη συζήτηση η οποία δεν μπορεί—προφανώς—να γίνει αυτήν τη στιγμή. Ο καθ ένας ανάλογα με την κρίση του, τη λογική και την πολιτική του προσέγγιση μπορεί να αποτιμήσει τα υπεσχημένα και να εμπιστευτεί ή όχι το σημερινό κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως, πέρα από τις υποσχέσεις (του ΣΥΡΙΖΑ) , υπάρχουν και τα πεπραγμένα (της συγκυβέρνησης) , τα οποία προφανώς θα ληφθούν υπόψη απ τον καθένα που προσεγγίζει την κάλπη.

Ωφέλιμο είναι λοιπόν να συνοψίσουμε κάποια από τα πεπραγμένα των κομμάτων που κυβερνούν τη χώρα από το 1974 μέχρι και σήμερα, την οδήγησαν στην καταστροφή και εξακολουθούν να θέλουν να την ….σώσουν. Αυτά, τα πεπραγμένα, περιγράφουν και την πολιτική άποψη που συμμερίζονται οι νεόκοποι (Θεοδωράκης) ή επανεμφανιζόμενοι (Παπανδρέου) σωτήρες, σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ας ρίξουμε λοιπόν μια γρήγορη ματιά με την βοήθεια των αριθμών:

Ανώνυμος είπε...

(Απόσπασμα 2/3)Δημήτρης Μηλάκας
Τα συνεταιράκια: Σαμαράς – Βενιζέλος - Παπανδρέου - Θεοδωράκης



Τι έχει γίνει

♦ Το 2013 το ΑΕΠ της χώρας ήταν μειωμένο σε σχέση με το 2008 κατά 64,7 δις ευρώ, ή ποσοστό 26,2%. Τόσο το ποσοστό όσο και η διάρκεια της ύφεσης είναι πρωτοφανή για το δυτικό κόσμο κατά τη μεταπολεμική περίοδο.
♦Το ίδιο διάστημα οι αμοιβές εξαρτημένης εργασίας περικόπηκαν κατά 23,1 δις ευρώ ή ποσοστό 28%,
♦η καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 35,8 δις ευρώ ή ποσοστό 22,2%.
♦οι επενδύσεις, αυτές μειώθηκαν κατά 37 δις ευρώ ή ποσοστό 64,4%.
Έχει ενδιαφέρον, να υπογραμμίσουμε πώς διαμορφώθηκαν τα ίδια μεγέθη το γ’ τρίμηνο του 2014 σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2008, για το οποίο η κυβέρνηση πανηγύρισε δεόντως την ‘’επιστροφή στην ανάπτυξη’’ και μας κορόιδευε ότι είναι έτοιμη να καταργήσει τα μνημόνια.
♦Το ΑΕΠ εμφανίζεται μειωμένο κατά 15,9 δις % ή ποσοστό 26,1%.
♦Η καταναλωτική δαπάνη των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 8,5 δις ευρώ ή 20,8%.
♦Μειωμένες κατά 63,3% ή 8,6 δις ευρώ ήταν οι επενδύσεις.
♦Οι αμοιβές εξαρτημένης εργασίας εμφανίζονται μειωμένες κατά 5,9 δις ευρώ ή 28,3%.

Πως η χώρα έφτασε ως εδώ

Οι αριθμοί (και πάλι) το περιγράφουν με σαφήνεια. Σύμφωνα, λοιπόν με αυτούς τους αριθμούς:

Από το 2000 μέχρι το 2014 η χώρα πλήρωσε:
♦ σε τόκους 154,1 δις. ευρώ
♦Σε χρεολύσια 654,1 δις ευρώ
Και δανείστηκε 943,4 δις ευρώ

Από το 1980 μέχρι το 2014 η χώρα πλήρωσε:
♦Σε τόκους 255,0 δις ευρώ
♦Σε χρεολύσια 910,0 δις ευρώ
Και δανείστηκε 280,0 δις ευρώ

Με πιο απλά λόγια: Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τα κόμματα που κυβέρνησαν από το 1980 και κυβερνούν και σήμερα τη χώρα υπό την ηγεσία Σαμαρά- Βενιζέλου διασφάλισαν στους δανειστές όλα αυτά τα χρόνια έναν τζίρο πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σωτηροπουλος ειτε σας αρεσει ειτε οχι, λογω εκλογικου σαρωματος στις 2 προηγουμενες δημοτικες αναμετρησεις, ειναι στο στοχαστρο τεσσαρων κομματων. Τα τρια προφανη, το 4ο το "γειωνει" απο το 12 κανοντας βουλευτη τον Σταθα.

Ανώνυμος είπε...

@ 1/05/2015 5:47 μ.μ.

Για να σε βοηθήσω 3ος ήρθε στον συνδυασμό του Ρούσσαρη! Μάλλον άλλοι έχουν πλεονέκτημα έναντι αυτού! Καλή η προσπάθειά σου να τον υποστηρίξεις αλλά δεν αρκεί.
Ξαναπροσπάθησε πάλι γιατί ξυπνήσαμε!

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τα τρία τον γείωσαν και, αντί για τα βουνά, πήρε το ποτάμι!!

Ανώνυμος είπε...

To εκλογικο σαρωμα προηλθε απο τα βολευτικα γραφεια και τους τοπικους κομματικους μηχανισμους ή απο το ταξιμο και μοιρασμα θεσεων εργασιας στο εργοστασιο που τον τοποθετησαν; Ειστε για γελια...

Ανώνυμος είπε...

7:33 Ξέρεις πολλά...!

Ανώνυμος είπε...

6.18 άργησες να ξυπνήσεις και χάθηκαν οι λαμογιες σου στο δημαρχείο. Σου κόπηκε το μεροκάματο και σου φταίνε οι αντίπαλοι συνδυασμοί.

Ενας συνυποψήφιος του Κώστα στο συνδυασμό του Αρη.

Ανώνυμος είπε...

@ 10:26

Ευτυχώς που λόγω των εκλογών παίρνετε λόγο και μιλάτε (από συμφέρον βέβαια), γιατί στα Δημοτικά Συμβούλιο αν κρίνω και απ'τον Κωστάκη είστε βουβοί!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Καλουνται ολα τα ορφανα του Σημιτη,του Βενιζελου,του Γιωργακη,του Σκυλακακη ,του Μανου,του κυρ Φωτη,του Κωστακη,του Τζημερου και λοιπων αναδελφων δυναμεων, να σπευσουν υπο την καθοδηγηση του ΜΕΓΑ αρχηγου-υπαλληλου Σταυρου να δηλωσουν υποψηφιοτητες και στηριξη.θα μοιραστουν ΔΩΡΕΑΝ τηλεοπτικοι χρονοι για ολους στο εκδοτικο συγκροτημα του''Θειου'',οπως επισης και θεσεις σε διοδια,ορυχεια και σε εργοστασια αποκομιδης απορρυματων σε οσους περισσευουν.Τιποτα δεν παει χαμενο. Παρακαλουνται οι ενδιαφεροντες μαζι με τα βιογραφικα τους να φερουν και πληρη εξοπλισμο οπως: Σακιδιο πλατης,Laptop,κρανος ρετρο μοτοσυκλετας,ψαθινο καπελο, καφε μποτακια, μπλου τζην ,σπορ σακακι σε αποχρωσεις του μπλε και πολλα μοδατα μακο T shirts.Γενικως μια hipsterαδικη εμφανιση ειναι το ζητουμενο.Σ.σ. θα μοιραστει δωρεαν τσαγακι και κρουασαν.ΣΠΕΥΣΑΤΕ !