Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ολη η Βοιωτία στη viotia!


του Δημήτρη Λάμπρου












Οπως βλέπετε στο διάγραμμα περισσότερες από 11.000 επισκέψεις είχαμε στο viotia blog τις δύο τελευταίες ημέρες με τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
To viotia blog θα καλύψει και αυτή την προεκλογική περίοδο με την γνωστή αμεροληψία, την πληρότητα και την επάρκεια που χαρακτηρίζουν την πολύχρονη πρωτεύουσα διαδρομή του στην ενημέρωση. Είναι το viotia blog το μοναδικό ανεξάρτητο ΜΜΕ, χωρίς πάτρωνες και κομματικές δεσμεύσεις. Η ισχύς που εσείς δίνετε στo viotia blog  θα χρησιμοποιηθεί για μια ακόμα φορά για το καλό της Λιβαδειάς, της Βοιωτίας, της πατρίδας.

Ωστόσο είναι η ανεξαρτησία και η αντικειμενικότητα του viotia blog που δημιουργεί εχθρούς, συκοφάντες που ανασηκώνονται κάθε φορά από την λάσπη στην οποία επιβιώνουν για να διαβάλουν εξυπηρετώντας καθαρά ιδιοτελείς λόγους. Δεν έχω απαντήσει ποτέ. Εχω μόνον  επισημάνει ότι δεν υπάρχει λαμόγιο στη Βοιωτία με το οποίο το viotia blog να μην έχει ανοιχτό μέτωπο. Είναι έτσι.  Και στις εκλογές αυτό καθίσταται φανερό όχι μόνο στους διορατικούς και παρατηρητικούς αναγνώστες αλλά και στους απλούς επισκέπτες της ιστοσελίδας.
Σας ευχαριστούμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε μαζί σου, Βοιωτέ.

Ανώνυμος είπε...

Το τέλειο μπλογκ . Εμείς οι πολίτες ευχαριστούμε για την ευρωπαϊκού επιπέδου ενημέρωση!