Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Συνάντηση αιρετών με Ξανθό για τα νοσοκομεία της Βοιωτίας


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου δεν θα ήταν καλύτερα να ασχοληθεί με τα προβλήματα των επαγγελματιών τα οποία μας αφορούν άμεσα?

Ανώνυμος είπε...

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ . ΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ,ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΛ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ'' ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ(ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ).

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι βγάζει δελτία τύπου για κάθε συνάντηση που κάνει, νομίζω ξεπερνά όλο τον Λειβαδίτικο λαό.

Ανώνυμος είπε...

Όπως αναφέρουν στο Δελτίο Τύπου ο αναπληρωτής Υπουργός ήταν απόλυτα ενήμερος, επίσης η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα προσλάβει προσωπικό για να λειτουργούν σωστά τα Νοσοκομεία, οπότε η επίσκεψη ήταν περιττή και μόνο για δημόσιες σχέσεις!!

Υ.Γ.
Καλό θα είναι μερικοί εκ'των "εκπροσώπων" να ασχολούνται περισσότερο με τα του οίκου τους! Οι ανούσιες Δημόσιες Σχέσεις και τα Δελτία Τύπου μας έχουν κουράσει!